Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Barnacle Bay bundel voor De Sims 3 nu ook op de EA Store

De Barnacle Bay bundel voor De Sims 3 is nu ook als digitale versie te koop op de Nederlandse EA Store voor € 14,99. Het is me alleen niet helemaal duidelijk of die nu al te downloaden is omdat er alleen nog maar een ‘reserveer’ mogelijkheid is.

Al eerder was deze bundel te koop via de De Sims 3 Store, zie ook dit bericht op onze site. De bundel bevat de Barnacle Bay buurt, de piratenbuitset en 2 exclusieve trappen.

| EA Store: The Sims™ 3 Barnacle Bay |

2 gedachtes over “Barnacle Bay bundel voor De Sims 3 nu ook op de EA Store”

  1. Jolly

    Geen idee.. Heb het niet besteld. Vind 14,99-19,99 erg duur voor alleen een nieuwe buurt met wat extra’tjes. Uiteindelijk zie je het toch niet als je met een gezin in een huis bezig bent. Dan koop ik daar liever een SP voor.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>