Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Binnenkort in de officiële De Sims 3 Store

Deze outfits zien we binnenkort terug in de Store van De Sims 3, zo meld de officiële Facebook van The Sims 3. Het gaat hier om twee vrouwen outfits, en twee mannen outfits, die voor vrouwen zijn volledige outfits, die voor mannen alleen een kledingstuk voor het bovenlichaam.

15 gedachtes over “Binnenkort in de officiële De Sims 3 Store”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>