Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Overige

De Sims Middeleeuwen plumbob badge op Habbo

In november 2010 waren er in Habbo al gewone De Sims 3 plumbobs te zien, zie ook dit bericht op onze site en binnenkort zullen dat De Sims Middeleeuwen plumbobs zijn om het spel in Habbo te promoten. Deze plumbobs komen in ieder geval in de Engelse versie van Habbo, of ze ook in de Nederlandse Habbo komen is niet bekend.

Met dank aan Vogelzang voor de tip!

9 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen plumbob badge op Habbo”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>