Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen preview op Gamersnet

De Sims Middeleeuwen draait vooral om questen en dat is helemaal niet erg. De quests zitten lekker vol met humor en de keuzemogelijkheden zorgen ervoor dat De Sims Middeleeuwen meer dan een makkelijk cash in gaat worden. Qua graphics is er niet veel veranderd ten opzichte van De Sims 3, maar alles is wel heel erg leuk en sfeervol uitgevoerd. Ik kan dan ook niet wachten totdat De Sims Middeleeuwen op 24 maart uitkomt op de PC.

| Gamersnet: De Sims Middeleeuwen Hands On preview |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>