Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen User Interface

Enkele weken geleden is er in Milaan – Italië ook een presentatie geweest van De Sims Middeleeuwen. Met het updaten van dit bericht op onze site, met een nieuwe link naar het complete verslag van Sims 3 Cri, zag ik in dat nieuwe verslag de bovenstaande screen van de De Sims Middeleeuwen User Interface en deze screen wilde ik toch even apart melden.

De hele preview is de moeite waard om even door te lezen: Sims 3 Cri heeft wat goede informatie op een rijtje gezet waaronder wat cheats die waarschijnlijk in De Sims Middeleeuwen zullen gaan werken. Verder staan er wat screens van de inrichtings modus, wat CAS screens, de karaktereigenschappen en zelfs een lijstje met maaltijden.

| Sims 3 Cri: The Sims Medieval Showcase – Full coverage! |

2 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen User Interface”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>