Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen hands-on op Gamespot

De Engelstalige Gamespot heeft een handson online gezet van De Sims Middeleeuwen met weer veel leuke details. Er zit ook een video bij met de stem van Patrick Stewart die sommige van jullie misschien wel kennen als captain Jean Luc Picard uit Star Trek. Bij deze handson zitten ook veel nieuwe screens.

Quest progress is tracked by a meter on the left side of the screen that’s reminiscent of The Sims 2’s lifetime wish meter, and it even changes color from bronze to silver to gold to platinum the more “focused” your character gets. Focus comes from keeping your character happy and manifests itself in the form of Medieval’s “moodlets”–which, just like The Sims 3’s moodlets, provide minor positive and negative bonuses based on your character’s actions and current needs.

A compulsive gambler may suffer a moodlet that subtracts 15 focus if he hasn’t hit the gambling table in a while, whereas an adventurous sim might gain a hefty positive focus bonus after going off on an adventure. The higher your focus is, the closer your meter gets to turning platinum (and if you complete your quest while your meter is platinum, you’ll earn the most points for it once you’ve completed it). Unfortunately, characters with a negative amount of focus can’t take on the next leg in their current quest, so it behooves you to keep your characters moderately happy.

| Gamespot: The Sims Medieval Exclusive Hands-On |

7 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen hands-on op Gamespot”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>