Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen sneak preview Amsterdam

Deze video van de De Sims Middeleeuwen sneak preview is niet nieuw, in dit bericht op onze site hebben we de EA Insider versie over de EA Showcase Amsterdam al gemeld. Maar het deel dat alleen over De Sims Middeleeuwen deel gaat is nu op de officiële Nederlandse De Sims Middeleeuwen site gezet.

Zie verder ook dit overzicht op onze site voor alle verslagen van de sneak preview die op 22 februari 2011 in Amsterdam werd gehouden.

Een gedachte over “De Sims Middeleeuwen sneak preview Amsterdam”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>