Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Het De Sims Middeleeuwen kaartspel

(Het De Sims Middeleeuwen kaartspel)

Vanochtend waren Xelles, Jimmy en ik op het kantoor van EA Benelux om ruim 3 uur lang De Sims Middeleeuwen te kunnen spelen.

We konden de Nederlandse versie spelen en we waren alle drie erg onder de indruk van het spel: het ziet er allemaal erg mooi uit, de queests zijn erg leuk om te doen en de humor, die ook al in De Sims 3 zit, zit gelukkig ook weer in De Sims Middeleeuwen.

Binnenkort vinden jullie wel een soort verslag van onze speelsessie maar dit De Sims Middeleeuwen kaartspel, dat we alle 3 gekregen hebben van Anita – Community Manager van EA Benelux, wilde ik jullie toch even laten zien.

(Jimmy en Xelles spelen De Sims Middeleeuwen)

Excuses voor de slecht kwaliteit van de foto’s: ik heb geen goede camera.

34 gedachtes over “Het De Sims Middeleeuwen kaartspel”

 1. hiki

  Eigenlijk wou ik er nog 3 vragen om aan jullie weg te kunnen geven. Maar we hebben net een hele zooi goodies weg kunnen geven met onze wedstrijd en ik durfde niet zo goed weer spullen te vragen.

  Of willen jullie deze echt graag? Zal ik zo brutaal zijn en gewoon vragen? En dan ergens rond of na de release weggeven?

  1. hiki

   Ze zitten geconcentreerd te lezen: met het doen van de queests is het belangrijk de teksten goed te lezen anders mis je wat en moet je bv weer terug naar het bos om een plantje te vinden. Dat hebben we toen gemerkt ROFL

 2. hiki

  @ jpelgrom, ja hoor ik was er ook: ik heb erg gelet op kleine details en hoe het eruit ziet en zat veel te kwijlen.

  @ michellezwarts nee valt erg mee, sommige queests zijn lang, andere korter. En vaak heb je knop en loop je meteen naar juiste plek. Wel lastig is het soms om alles te onthouden wat je bij een queests bv moet verzamelen. Notitie blok erbij is wel makkelijk dan 😉

  1. hiki

   Verslagje komt nog wel online van de speelsessie. Gelukkig had EA NL voor een safe gezorgd waarin de meeste gebouwen er al stonden. Dat scheelde een boel spelen en konden we snel aan de gang met anders queests.

 3. michellezwarts

  weer iets nieuws in de sims middeleeuwen !!!
  JE MOET EEN NOTITIE BLOK ERBIJ HEBBEN XD

  maar ff iets anders
  mn vreindin en ik vragen dit af !
  hoe bevallen de sims in de sims middeleewen!
  want er is geen ziekenhuis!
  en kunnen e sims ook ziek worden?
  en regent het ook in de sims middeleeuwen?
  gr michelle

  1. simsfan1988

   Het kaartspel is wel leuk 😉 jammer dat ze zulke goodies niet in de winkel verkopen whahah. Wel jammer dat je dan niet bij een Quest een klein lijstje ziet wat je moet verzamelen etc 😛 Nog een week en lkkr de sims middeleeuwen spelen 😛 😀

    1. hiki

     Vreemd verhaal moet ik zeggen: hij heeft een previewcode (van wie??) maar van een versie (onafgewerkte versie) vol met bugs? Lijkt me eerder een illegale versie en verder bewijs zie ik ook niet dat hij het spel daadwerkelijk heeft.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>