Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Nog 7 dagen tot de release van De Sims Middeleeuwen

Vandaag is het 7 dagen voor de officiële release van De Sims Middeleeuwen.

Op onze informatie pagina vind je alle informatie, screens en artworks en video’s van deze nieuwe game. En op ons De Sims Middeleeuwen forum vind je ook nog eens veel artikelen die we speciaal voor jullie hebben vertaald.

En vergeet onze De Sims Middeleeuwen preview niet te lezen als je meer wil weten over deze totaal nieuwe game.

Vandaag gaan Xelles, Jimmy en Hiki maar het kantoor van EA Benelux om De Sims Middeleeuwen wéér eens te spelen. Hou onze site dus goed de gaten.

16 gedachtes over “Nog 7 dagen tot de release van De Sims Middeleeuwen”

    1. hiki

      Goede vraag: geen idee eigenlijk, ik denk niet dat het bij je Sims 3 registraties komt? We hebben ook gevraagd of er nog een officieel forum komt. Die mogelijkheid is er ook nog niet en of die er komt is niet zeker.

    2. Lucky-sims

      hmm… ik denk niet dat het zal gaan om de sims middeleeuwen te registreren op de sims 3 site. Middeleeuwen is tenslotte een apparte game en is niet afhankelijk van sims 3. Ik bedoel het is geen uitbreiding of accessoirepakket ervan. misschien dat je de game wel kan registreren op een site van middeleeuwen zelf ? maar dat weet ik niet zeker.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>