Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen – Bright Side video (Nederlandse versie)

De Nederlandse versie van de ‘Look at the bright side of life’ video is door EA Benelux online gezet. De vorige Nederlandse versie die we gemeld hadden eindigde weliswaar met een Nederlandse tekst maar begon met een Zweedse tekst.

4 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen – Bright Side video (Nederlandse versie)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>