Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

Heel veel nieuwe De Sims Middeleeuwen screenshots

Net als een paar andere fansites, is Sunset Valley Times naar EA Nederland geweest op De Sims Middeleeuwen te spelen. Op deze hands-on was het toegestaan om foto’s te maken, en Sunset Valley Times heeft dat natuurlijk gedaan. Ze hebben geen preview geschreven, aangezien ze dat ervoor al een keer hadden gedaan.

| Sunset Valley Times: A Day in the Kingdom |

Een gedachte over “Heel veel nieuwe De Sims Middeleeuwen screenshots”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>