Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Franse De Sims Middeleeuwen special – deel 5

De Franse MSN heeft het hoofdkantoor van EA Amerika bezocht en zal een serie specials online zetten over De Sims Middeleeuwen en dit is het vijfde deel. Een Engelse en een Nederlandse versie zullen later wel beschikbaar komen.

2 gedachtes over “Franse De Sims Middeleeuwen special – deel 5”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>