Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Kaartspel bij preorder De Sims Middeleeuwen

Dit kaartspel hadden we al gehad van EA Benelux (zie ook dit bericht op onze site), maar zit nu ook bij De Sims Middeleeuwen als je het besteld bij Bol.com. Maar wees er wel snel bij!

Gratis een exclusief ‘De Sims’ kaartspel!

Koop nu ‘De Sims Middeleeuwen’ bij bol.com en ontvang een te gek exclusief kaartspel. Wees er snel bij, want op = op! Maximaal 500 stuks beschikbaar.

| Bol.com: De Sims Middeleeuwen (Medieval) |

Met dank aan Kelvin voor de tip!

8 gedachtes over “Kaartspel bij preorder De Sims Middeleeuwen”

      1. Simsbear

        Nou, Ik gooi het niet weg maar ik denk wel dat ik ze nooit zou gebruiken.. althans misschien op vakantie, Maar ik ga toch meer met het spel bezig zijn, en morgen krijg ik me spel wel. Game mania verkoopt eerder 😀

  1. simsmodel

    Aah, ze verkopen de Limited Edition geen eens, laat staan met kaartspel. Ik weet niet waar ik voor moet kiezen. Ik ga denk ik voor de Limited Edition aangezien het kaarstpel zo weer in de kast ligt. Iemand een tip/overtuiging?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>