Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Silent Hill’ van Prosims

(niet geschikt voor al te jonge kijkers)

22 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Silent Hill’ van Prosims”

 1. Bakie

  @Hiki
  Jij zei laatst nog dat de machinima’s van dit jaar je wat tegenvielen. Daar zal deze niet bijhoren neem ik aan? ๐Ÿ˜‰
  Wat een geweldig mooi verhaal en ontzettend mooi gemaakt!
  Ik vraag me bij sommigen dingen echt af hoe de maker dat in vredesnaam voor elkaar gekregen heeft.

  Moet hier geen 16+ tekentje bij? ๐Ÿ˜› Het is net een
  “Horror Movie”

 2. franniewee

  Holy… Sprakeloos en: ik ben een watje, ik vond ยดm eng. Met andere woorden, goede spanningsopbouw, gebruik van de muziek, alles klopt. Wat is het prachtig gemaakt. Alleen al voor het bouwen van de achtergronden (kavels) moet hij-zij een eeuwigheid bezig zijn geweest.

 3. SNOEPxSTOK

  Dit heeft iets weg van dat verhaal hier op simsnieuws die van waar je allen vei.lig bent op school Haha Maar er moet echt een 16+ teken bij net zoals Charge zij het kan nachtmerries geven..
  Maar voor mij heb ik al een ergere nachtmerrie…
  MIJN SCHOONMOEDER IN DE LINGERY!

  1. Charge

   Je kan m toch gewoon zien als ie 16+ wordt. 16+ geld eigenlijk meer als een waarschuwing dat het als eng beschouwd kan worden voor kinderen onder die leeftijd. Ik bedoel maar, dalijk denkt een kind van 8 een leuk filmpje over de sims te zien, krijgt ie dit. xD

 4. Evelien

  Omg, ik wist niet dat je zulke dingen kon maken met Sims 3. o.0 De maker moet hier echt dagen/weken/maanden mee bezig zijn geweest… Die kavels en achtergronden etc alleen al idd :O

 5. docdream

  Eigenlijk is dit niet mijn stijl, maar dit is zo mooi gemaakt dat ik niet kon stoppen met kijken. Alleen jammer dat ik geen Rusisch kan lezen, had graag geweten wat er gezegd werd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>