Geen forum op officiële De Sims Middeleeuwen sites?

Een splinternieuw spel van EA en niet eens een officieel forum? Ik vind het een beetje vreemd maar ja. Het enige officiële forum voor De Sims Middeleeuwen is nu een Engelstalig EA Forum:

| EA: The Sims Medieval Forum |

Gelukkig hebben wij een De Sims Middeleeuwen forum waar je alle informatie vind, screens, artworks en video’s. Maar waar je ook Middeleeuwse dagboeken kunt maken, feedback kunt geven, hulp bij queests kunt vragen en geven en ook je technische problemen en bugs kunt melden. En binnenkort vind je er ook de eerste uitdagingen en challenges!

| SN: De Sims Middeleeuwen en uitbreidingen |

3 reacties

 1. Help,, ik heb een sims aangemaakt maar ik kan niet met ‘m spelen, het spel staat op pauze ofzo en ik kan alleen op mijn kasteel klikken om het in te richten. Maar ik snap niet wat ik moet doen,, ik heb al wat kaarsen neergezet enzo maar ik kan alleen in mijn kasteel of naar het uitzicht terug, (dat je alles ziet, rode en een paar blauwe bolletjes, waar je voor de rest niets mee kan :P) dus plies reageer 😀

  Hoe kan ik verder?

  Sophie

  1. je moet op dat papiertjeding klikken en dan een quest uitkiezen… dan kun je die quest uitvoeren met jou poppetje (: x

 2. Hey Sophie,

  links onderin heb je dat controle-paneel. Aan de rechterkant daarvan zijn er 3 opties boven elkaar. Daarvan moet je de middelste (queesten) hebben. Als je dan een queeste uitkiest, kan je gaan spelen.
  Veel plezier!

  Tryamour

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *