Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Metro heeft geen positief commentaar op De Sims 3 3DS

Tussen al de De Sims Middeleeuwen gekte door proberen wij zo nu en dan nog wat aandacht te schenken aan De Sims 3 voor Nintendo 3DS, die al over twee nachtjes slapen in de winkels ligt.

De Sims 3 voor Nintendo 3DS is EA’s eerste titel voor deze nieuwe console en je zou denken dat deze dan ook behoorlijk goed zou zijn, toch denkt Metro daar heel anders over, het spel krijgt dan ook een 4, op een schaal van 10.

The other major new addition on consoles is challenges: simple goals such as learning a new skill or getting promoted, which reward you with challenge points. These allow you to purchase either physical objects or things like new karma powers. Again the idea is to provide a constant stream of rewards and motivation, for console gamers with more deficient attention spans than their PC brethren.

| Metro: The Sims 3 moves in on Nintendo 3DS |

2 gedachtes over “Metro heeft geen positief commentaar op De Sims 3 3DS”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>