Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen kan niet geregistreerd worden

We hebben wat vragen gekregen over het registreren van De Sims Middeleeuwen op de officiële De Sims Middeleeuwen site. Omdat we dat zelf ook nergens konden vinden hebben we even contact opgenomen met EA Benelux.

Anita – Community Manager van EA Benelux – meld ons dat De Sims Middeleeuwen nergens te registreren is.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>