Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen recensie door Inside Gamer

Al met al is het lastig om De Sims Middeleeuwen in één zin samen te vatten, simpelweg omdat er zo ongelooflijk veel te doen is. De game is nog steeds een simulator waarin je virtuele mensjes creëert en gebouwtjes inricht. Maar qua gameplay ligt de nadruk veel meer op een gestroomlijnd, humoristisch verhaal, dat je met je eigen personage op unieke wijze doorloopt. Tevens zijn er zelfs wat vleugjes RPG in het spel verwerkt; verzamel een sterkere uitrusting,level je Sim up en maak de juiste (tekst)keuzes om extra geld of betere voorwerpen te verdienen. Door de variatie van tactiek, simulatie, avontuur en humor ontstaat een aangename combinatie die we niet vaak zien.

| Inside Gamer: De Sims Middeleeuwen recensie |

11 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen recensie door Inside Gamer”

  1. Vogelzang

    Het enigste minpuntje van De Sims Middeleeuwen is dat het draaien anders gaat als je bewogen op je scherm hebt. Dat zal vast wel aan te passen zijn, dus even goed kijken bij opties!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>