De Sims Middeleeuwen recensie door Inside Gamer

Al met al is het lastig om De Sims Middeleeuwen in één zin samen te vatten, simpelweg omdat er zo ongelooflijk veel te doen is. De game is nog steeds een simulator waarin je virtuele mensjes creëert en gebouwtjes inricht. Maar qua gameplay ligt de nadruk veel meer op een gestroomlijnd, humoristisch verhaal, dat je met je eigen personage op unieke wijze doorloopt. Tevens zijn er zelfs wat vleugjes RPG in het spel verwerkt; verzamel een sterkere uitrusting,level je Sim up en maak de juiste (tekst)keuzes om extra geld of betere voorwerpen te verdienen. Door de variatie van tactiek, simulatie, avontuur en humor ontstaat een aangename combinatie die we niet vaak zien.

| Inside Gamer: De Sims Middeleeuwen recensie |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

11 reacties

  1. nu de sims middeleeuwen uit is mag van mij alweer wat meer informatie komen over levensweg ofzo of iets anders nieuws 😉
    (niet dat de sims middeleeuwen niet leuk is ofzo:D)

  2. Het enigste minpuntje van De Sims Middeleeuwen is dat het draaien anders gaat als je bewogen op je scherm hebt. Dat zal vast wel aan te passen zijn, dus even goed kijken bij opties!

  3. hey, hoever staan jullie er al mee? ik toch al beetje ver. Hoewel ik een vraag heb: weet er iemand waar ik de arcane edge kan vinden / maken, voor de tovenaar / wizard?

  4. Eh, niet als je hem een maand van tevoren besteld 😛 Ik had hem op de release binnen en ook bij Wehkamp voor 35,99.

  5. ik kom niet verder ik moest kiezen wat ik moest bouwen ik heb voor de markt gekozen daar en sim voor gecreerd en nou kom ik niet verder ik kan niks meer doen.
    help please???

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *