Reminder: De uitdaging van de maand – maart 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

De derde uitdaging van dit jaar komt er al weer aan, pfoe, wat gaat de tijd toch snel!

De opdracht is: maak een Sim (of meerdere) in Middeleeuwse stijl, bouw, download of doe iets anders creatiefs (uiteraard ook in Middeleeuwse stijl) en maak daar een prachtige foto van. Er zijn niet zoveel eisen, als het er maar Middeleeuws uitziet en er moet minimaal 1 Sim te zien zijn.

Jullie hebben deze maand de tijd tot dinsdag 29 maart 18:00 (en dat is al over 5 dagen) om in te leveren, daarna volgt het stemmen. Succes met de foto maken en ik hoop dat we veel leuke foto’s te zien krijgen!

| Uitdaging van de maand maart 2011 |