Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen video review van Lazy Game Reviews

We hebben van Lazy Game Reviews wel meer video reviews online gezet. Kijken of deze weer net zo grappig is.

4 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen video review van Lazy Game Reviews”

  1. Bakie

    Leuk filmpje weer! Maar het spel is toch echt niks voor mij. Geen Bouwopties!!! Verschrikkelijk! *ghehe* En dat je niet overal kan rondlopen waar je wil en niet alles ziet, lijkt me ook minder leuk.
    Maargoed, zolang andere het maar de moeite waard vinden vind ik alles best 🙂

  2. Distel

    het enige wat mij leuk lijkt aan dit spel zijn de zwaardgevechten. maar daar ga ik het geld dus echt niet aan uitgeven, als er ook geen bouwopties bij zitten is er al helemaal niks aan.
    maar ik wens de liefhebbers veel plezier al vind ik het raar dat er NU al mensen zijn met speelproblemen als een crash enzo, dan ben ik blij dat ik het niet heb 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>