Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Dutch Charts

Dutch Charts top 10 – week 12

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst is De Sims Middeleeuwen binnengekomen op nummer 6. De Sims 3 staat er niet meer in. In de algemene lijst is ook Na Middernacht niet te bekennen. In de PC-lijst is De Sims Middeleeuwen binnengekomen op nummer 2. Na Middernacht is uit de lijst verdwenen. De Sims 3 basis-spel is gedaald van nummer 6 naar nummer 8, en De Sims 3 Ambities staat er ook niet meer tussen. Wereldavonturen is ook niet meer in de lijst te bekennen.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe-, De Sims 3 Supersnelle- en De Sims 3 Buitenleven Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is nog niet in het Playstation 3 rijtje teruggekomen. De Sims 3 voor Xbox360 staat ook al een tijd niet meer in het Xbox360 rijtje. De Sims 3 voor Nintendo DS is ook niet meer in het Nintendo DS rijtje te bekennen. De Sims 3 voor Nintendo Wii staat ook al een tijd niet meer in het Nintendo Wii rijtje.

2 gedachtes over “Dutch Charts top 10 – week 12”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>