Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Aangepaste patronen in De Sims Middeleeuwen

Ook al zeiden de makers vaak genoeg dat aangepast materiaal (Custom Content) niet mogelijk zou zijn, Sims 3 Cri heeft er toch iets op gevonden. Zij hebben een tutorial geschreven over hoe je aangepaste patronen (van bijvoorbeeld De Sims 3), in De Sims Middeleeuwen kunt gebruiken. De tutorial is in het Engels, maar heeft veel plaatjes en is erg duidelijk voor de meesten.

In deze tutorial worden ook een aantal programma’s gebruikt die de meesten al kennen, zoals bijvoorbeeld s3pe. Dit is het begin van aangepast materiaal in De Sims Middeleeuwen, en ik heb zo het idee dat dit niet het laatste is. We zullen binnenkort wel meer zien denk ik, we moeten alleen nog even geduld hebben tot het zover is.

| Sims 3 Cri: Custom Patterns in The Sims Medieval |

Let op: Het gebruiken van deze tutorial en het gebruiken van aangepaste patronen in je spel is op eigen risico. Het spel is nog vrij nieuw dus niks is nog helemaal zeker rondom custom content.

Sims Nieuws is niet verantwoordelijk voor enige schade of problemen die de tutorial het spel heeft toegebracht.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>