Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

“Misschien net iets té veel van het goede” zegt Game

De menu’s zijn logisch ingedeeld en een korte tutorial wijst je op de functie van elke knop. Dat is dus het probleem niet. We vonden het echter lastig dat sommige knoppen nogal klein waren. Als we dan met enig precisiewerk het juiste menu openkregen, stootten we af en toe op wat lelijke pixels. Op het bovenste – grotere – scherm niets daarvan, maar onderaan deden die problemen zich wel voor. Ook kregen we de indruk dat men misschien té veel van de oorspronkelijke Sims in deze miniatuurversie probeerde te stoppen.

| Game: De Sims 3 voor Nintendo 3DS review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>