Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Light – en lang geleden

Onder deze titel heeft ZDnet een review van De Sims Middeleeuwen online gezet.

De Sims – Middeleeuwen is een lightversie van het overbekende spel, gesitueerd in een gezellig middeleeuws sfeertje, waarin een deel van je spelvrijheid wordt weggehaald ten voordele van verhaallijnen.

| ZDnet: Review: De Sims – Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>