‘Super Secret Announcement!’ wordt ‘Super Secret Announcement! x2’

De officiële Facebook van De Sims 3 zou aankomende donderdag, 31 maart 2011, iets groots gaan aankondigen, zie ook dit bericht op onze site. Op hun Facebook stond de beschrijving dat het groots was en je het zeker niet wou missen. En als je op die datum daar zou kijken, zou je een van de eerste zijn die het zou weten.

Nou hebben ze alleen een bericht gepost waarin bekend wordt gemaakt dat de ‘Super Secret Announcement’, zoals het heette, wordt verplaatst naar dinsdag 5 april, en het de naam krijgt: ‘Super Secret Announcement! x2’. Er wordt geen informatie gegeven over wat er precies aangekondigd gaat worden, alleen dat het grootst is.

Om ons niet te lang in spanning te houden wordt er donderdag toch iets vrijgegeven, geen informatie over wat dit zou kunnen zijn natuurlijk. Je kunt hieronder de beschrijving lezen zoals deze op de Facebook-pagina staat. Wat denken jullie dat het is?

The date has been changed! We have upgraded this Super Secret Surprise event to “Super Secret Surprise! x2” because we have even bigger news to announce! We will still share something on March 31st, but look forward to the new date.

Come to the official The Sims 3 Facebook’s fan page to hear about our big surprise! Trust us, it’s something BIG and you’ll definitely want to be here to be one of the first to hear the news. Any ideas what it might be?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 3 PC

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

39 reacties

 1. Ik denk eerlijk gezegd dat ze nu de hele boel toch al uitgeleket is, nu al allebei de nieuwe EP’s in 1x aankondigen? Of er meer info over geven?

 2. ^Grote kans ja…
  Maar wat ze donderdag zullen zeggen moet iets kleiners zijn. Misschien gaan ze wat vertellen over Seizoenen, of Huisdieren…?
  Naja, we zullen moeten wachten.

 3. Ìk hoop op huisdieren of seizoenen. Ik heb sims 2 niet dus ik weet niet hoe het is. Maar het lijkt me leuk om in sims 3 met huisdieren te spelen of een sneeuwballen gevecht in het park.

 4. ik denk dat ze misschien 1 EP aankondigen, want als je denkt : het zijn er 2, en dat is dan niet zo, ben je teleurgesteld en nu kan je alleen maar blijer worden 😀

 5. 31 Maart was sowieso geen handige datum voor een grote aankondiging: net voor 1 April wat wereldwijd tot veel verwarring had kunnen leiden.

  Ik heb zo een voorgevoel dat we wel eens teleurgesteld zouden kunnen worden: als het NIET de officiële aankondiging is van de 2 al uitgelekte EP’s. Maar dat komt misschien ook omdat ik een behoorlijke hekel heb gekregen aan de marketing technieken van EA rondom de Sims de laatste tijd.

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat het niet gaat om het promoten van een nieuw spel of een nieuwe EP of SP maar dat dat nu juist gebruikt wordt om meer bezoekers en leden te generen op sites als de officiële Facebook, Twitter, YouTube, etc etc. Het zijn die marketing trucjes waar ik echt kromme tenen van krijg. Beginnende fansites gebruiken sommige van deze trucjes ook. Maar zij zijn geen fansite en hebben deze trucjes ook absoluut niet nodig!

  Het liefst zou ik aan sommige dingen (als 20.000 kliks anders zie je volgend deel van officiële screen niet of video niet) helemaal geen aandacht aan besteden hier op Sims Nieuws maar mijn mening doet er verder niet toe. We zijn er hier om jullie te informeren en dan doen mijn irritaties er niet toe!

  😛

 6. Oké, ik mag facebook van EA echt niet.
  Straks ga ik het gewoon niet meer kopen , als ze nu niet meteen ophouden met die geintjes :p .
  Maar ik zou het niet zo erg vinden hoor, als jullie dat niet meer promoten, leert EA het wel een keer af 😀

 7. nou als dat hun manier van promoten is laat ze

  lekker belangrijk
  als we maar de info en de screens krijgen toch van nieuwe dingen

 8. @marlinde, het maakt EA denk ik niet zo veel uit als één fansite het niet meer promoot…
  2ep zullen ze vast niet doen, maar 1tje denk ik wel nu middeleeuwen al uit is…

 9. Inderdaad dan zouden alle fansites het moeten doen. Er zijn meer webmasters die het soms maar niks vinden.

  Maar ja: het belangrijkste is dat jullie nieuwe screens en info krijgen 😛

 10. Generations is al zo goed als zeker toch? Dus echt groot nieuws zou dan zijn dat de geruchten van huisdieren waar zijn…daar maar op hopen nu dan 😀

 11. Of ze gaan ons vertellen dqt ze stoppen met sims maken en dat er niets meer komt :p xd hahahahaha dan komt er een hele simsopstand xd

 12. EA moet nu echt eens redelijk gaan doen? Wat maakt het uit of ze het nu vertellen of later. Wij willen gewoon informatie en geen wachtdatums. We geven al handenvol geld uit aan uitbreidingen en dan doen ze ook nog dit. EA, get a life.

 13. Okeeeeee 🙄
  Heel slim gedaan weer van EA 🙄
  Volgens mij willen ze gewoon alleen dat hu pagina vaak genoeg wordt bekeken, dus verplaatsen ze het maar weer 🙄
  Nouja, ik denk dat het iets zal zijn over Levensweg.

 14. Ik woensdag iets raar meegemaakt..
  Ik ging in droomland kijken naar het nieuwe spel van de Sims 3. Ik vroeg het aan de kassa en weet je wat ze zeiden.. Oei Sims 3 generations is nog niet voor direct, op de laptop staat dat die maar binnen een paar maand uitkomt !! ik vroeg helemaal niet naar een uitbreidingspakket maar naar Middeleeuwen,, als is het wel handig dat ik dit nu ook weer weet xp

  Dus het zal zowieso wel Sims 3 generations worden denk ik

 15. strax gaan ze zeggen vandaag dat de officiele aankondiging volgende week dinsdag is 😛

  Maar ik hoop iig op 2 ep’s, maar lijkt me niet, want er moet ook nog een SP tussen.

  1. Uit de nieuwspost:

   Nou hebben ze alleen een bericht gepost waarin bekend wordt gemaakt dat de ‘Super Secret Announcement’, zoals het heette, wordt verplaatst naar dinsdag 5 april

 16. Er staat in het nieuwsbericht: “Om ons niet te lang in spanning te houden wordt er donderdag toch iets vrijgegeven” en op de Facebookpage “We will still share something on March 31st”.
  En op de Facebookpage staat dat het om 11 uur ’s morgens begint. Dus geduld, het is nog niet eens 9 uur.

 17. Waar het vandaan komt weet ik niet maar er wordt op die UK Facebook pagina gezegd dat er rond 20.00 uur (onze tijd) iets online komt.

  Eerst zien dan geloven 😛

  1. EA zit in de Pacific Time Zone, dus ja, dat is dus rond 20.00 uur vanavond. Maar de tijd zoals het op de facebookpage staat is 11.00-23.30 dus het kan ook nog om half 8 (CET) morgenvroeg… 😛

 18. hm…
  Vandaag om 20 uur???
  let’s hope!
  Ik denk uitbreiding(en) of levensweg.
  Jullie houden het wel op de hoogte he!?
  Ik vind deze site dus echt fantastick!
  Waar kun je cheats plaatsen die hier nog niet op staan?

 19. ja hoor… en weer een aantal spullen voor de ‘simsstore’.
  wat een ‘leuke verrassing’.
  EA verdient al genoeg, hier krijgen ze mij echt niet enthousiast mee.
  Ik had een leukere verrassing verwacht. :-S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *