Nieuwe patch voor De Sims Middeleeuwen komt eraan

In dit bericht op onze site hebben we al aandacht besteed aan de problemen met reflecties en het plaatsen van gebouwen in De Sims Middeleeuwen. Het team dat de Sims Middeleeuwen maakt heeft laten weten aan een nieuwe (tweede) patch te werken en die zal niet echt lang op zich laten wachten.

Op ons De Sims Middeleeuwen forum horen we van meer crashes van de game die vooral te maken hebben met het plaatsen van gebouwen, hopelijk worden deze problemen ook opgelost.

Wanneer de nieuwe patch er zal zijn is niet bekend.

Patch In Progress

We appreciate your feedback regarding the stability issues with your game. Your posts have been very helpful in tracking down the problem. The issue has been narrowed down to certain video card chipsets. We hope to resolve the problem as soon as possible and apologize for any inconvenience this may have caused. Stay tuned and thank you for your patience!

The Sims Medieval Team

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *