Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

[UPDATE] No Mosaic patch voor De Sims Middeleeuwen

We kennen allemaal de No Mosaic patch wel van De Sims 3, de patch die de blokjes weghaalt als je Sim bijvoorbeeld gaat douchen of naar het toilet gaat. Deze patch is er nu ook voor De Sims Middeleeuwen, dit is handig voor het maken van filmpjes en dagboeken e.d.

| Mod the Sims: No Mosaic patch for The Sims Medieval |

Installatie van dit soort hacks / mods is op eigen risico. Lees ook even goed de beschrijving door op de website van de download.

[UPDATE]: Het lijkt erop dat de originele no mosaic patch van een andere website af komt, de link is dus aangepast. Met dank aan pcexpert voor het melden.

19 gedachtes over “[UPDATE] No Mosaic patch voor De Sims Middeleeuwen”

 1. Bas

  Haha, ‘nu ook’? Ik had al een No Mosaic patch (en een no-intro en no-cd patch) de dag na de worldwide release. Jullie kunnen misschien eerst wat beter rondkijken en opletten, voordat jullie mods van na-apers melden op jullie website.

  1. Simsbear

   Ik snap dat ge no-cd patch niet.

   waarom een no-cd patch als je toc heen cd hebt?
   t is dom maar noemen ze een no-cd patch geen ….. *google* Crack?

   Ik vind het juist mooi om met cd te geven want ik vind de cd te mooi om te laten liggen :$

   1. Bas

    Cd erin doen, eruit doen, erin doen, eruit doen. Krassen erop. Erin doen, eruit doen. Ander spel, andere cd. Erin doen, eruit doen. Cd. Bah.
    Ik had trouwens geen crack, maar een mod, een package.
    En jij bent Simsbear. Jij hebt geen cd’s. Dusss. 😉

 2. hiki

  We doen ons best en zijn niet 24/7 online. Bovendien linken we naar sommige zaken en sites niet (more awesome then ..) omdat die veel illegale zaken hebben … 🙂

  En als je wat vindt kun je dat altijd nog zelf even melden? 😉

 3. Bhakti

  Altijd hetzelfde. Ze maken altijd een basisspel met die irritante mozaiek, die vervolgens weer door de fans ongedaan gemaakt worden met een no nude patsch.
  Kunnen ze niet gewoon dit bij de opties zetten, dat je zelf kiest voor wel of zonder nude patch bij het spelen?
  Ach ja ze zijn natuurlijk bang dat de onschuldige jeugdigen slapeloze nachten krijgen door het zien van een blote bil.

  Deze censuur heeft toch totaal geen zin?

  1. Bhakti

   Ah…het is dus -> Sims 3 -> Mapje “Mods” -> Mapje “Packages” (in de map “Mods”).
   Het kan zijn dat je de map Mods nog niet hebt, dan moet je er een maken (Nieuwe map en dan deze “Mods” noemen, dan moet je daarin een map “Packages” maken, daarin kun je het plaatsen. Succes.
   Let op: Er is altijd een klein risico dat daardoor er iets niet goed gaat met je spel, dan moet je deze “Mods” map meteen verwijderen, zodat het weer hetzelfde is als voorheen.

 4. Bhakti

  Het blijft een eigenaardig en complex spel. Ik heb tot nu toe alle mods van af het begin opgeslagen in de Sims 3 Map, ook mods die specifiek gaan over de uitbreidingen, en vooralsnog werkt het. Strikt genomen zou je denk ik beter per spel apart een eigen Mod map moeten hebben met elk de mods die slaan op dat spel.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>