Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Techzine geeft De Sims Middeleeuwen een 6

Techzine heeft een erg grote review online gezet van De Sims Middeleeuwen. Hierin beoordelen ze de gameplay, de graphics, het geluid en nog veel meer. Alles bij elkaar heeft een spel een kleine 6 gekregen, wat toch wel een van de mindere cijfers is als je kijkt naar wat sommige andere games krijgen. Hoe dan ook is het voor sommige die nog twijfelen over aanschaf wel handig om deze review even door te nemen.

Qua uitdaging hebben we gelijk een minpunt te pakken. Waar je in de eerste Sims game echt op je karakters condities (energie, honger, hygiënisch enz.) moest letten, hoef je in deze game alleen maar je energie en eetlust in de gaten te houden. Een stuk minder uitdagend dus! Wel is er een concentratiebalk toegevoegd die zowel positief als negatief kan worden. Honger en moeheid hebben dus een negatief gevolg op deze balk. Ook “het gebrek” dat je aan het begin van het spel hebt gekozen zal invloed op je concentratie hebben. Zo had ik het gebrek “dronkenlap” gekozen en daardoor moest ik zo nu en dan alcohol (wijn, bier) drinken om geen negatieve gevolgen te ondervinden. Goede sociale contacten hebben heeft weer een goede invloed op deze balk. Tijdens het spelen kan je ook weer een soort subquests doen die ook weer voor een positief effect zorgen. Deze subquests zijn zeer eenvoudig en heb je meestal binnen een paar minuten gedaan. Een goede concentratie is essentieel voor het doen van quests.

Pluspunten
* Goede Sfeer;
* gameplay;
* concentratiebalk;
* RPG-achtig systeem (XP verdienen)

Minpunten
* Zwaardvechten;
* graphics;
* niet uitdagend genoeg;
* te makkelijke quests.

| Techzine: De Sims Middeleeuwen review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>