Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

EA Manuals site werkt nog niet helemaal

Zoals al gemeld in dit bericht op onze site heeft EA bekend gemaakt dat het bij hun games voortaan geen papieren handleidingen meer zal doen maar digitale (ingame) handleidingen.

Inmiddels is er een ‘EA Manuals site’ waar je vrij eenvoudig de handleidingen voor je EA games kan opzoeken en downloaden. Weliswaar werkt een groot aantal links nog niet, zeker die voor Nederlandstalige handleidingen werken niet, maar hopelijk komt daar snel verandering in.

We hopen dat deze manuals – download mogelijkheid er óók op de Nederlandse EA site komt, we houden jullie op de hoogte.

Electronic Arts now offers digital copies of the manuals for many of our games.
To find a manual, type in the name of your game, and then select a language from the dropdown. If a manual is available, you will see a list of available platforms. Click on your platform to download a PDF version of the manual.

| Welcome to the EA Manuals site |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>