Super Secret Surprise deel 1 – komende sets in de Store

The Sims 3 Facebook is begonnen met het toevoegen van afbeeldingen die een voorproefje geven van nieuwe sets die binnenkort in de Store zullen verschijnen. Op dit moment is het slechts nog maar één plaatje van een houten keuken, die zeer binnenkort in de Store zal verschijnen

Volgens de facebook-pagina zullen er snel meer nieuwe afbeeldingen worden toegevoegd. Dit alles is onderdeel van de ‘Super Secret Surprise x2’. Klik op de banner voor de volledige afbeelding, we melden het uiteraard meteen als er nieuwe afbeeldingen zijn.

[UPDATE]: er zijn nu 3 sets bekend die in de De Sims 3 Store komen.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

37 reacties

 1. echt wel een vette domper. ik had toch een andere/leukere verrassing verwacht.
  het komt op mij zo over van: heej we hebben een leuke verrassing, trek je portemonnee maar weer. huh huh…

 2. Een paar reacties van Facebook:

  Josh Fullerton
  EA, how does it feel to be univesily hated by 4m ppl

  Morgan Williams
  im curently setting all my sims on fire in the kitchen…its symbolic.

  Kira Dannielle
  Wow what a brilliant suprise EA!! not. That was really quite dissapointing. Then again. I guess it was to be expected of them, but seriously EA, if you want to make more money just make the damn EP’s it’s obvious you’d have more buyers for them than you’d get from a kitchen set.

  Bethany Robson
  All we have ever wanted is The Sims 3 Pets or Seasons, why the hell can’t you give us them? Seriously! I hated World Adventures, Ambitions, Fast Lane (WTH!?) and High End Stuff, then you go and release Medieval! I know back when you were a teen Dungeons and Gargoyles might have been ‘cool’ but trust me it’s not now! Late Night is the ONLY expansion pack which is even half decent. Before you start making more crap for The Sims 3 why don’t you read this comment? Thanks a bunch for absolutely nothing, Someone who You should listen to 🙂

 3. ze hebben helemaal gelijk, zijn die EA gasten nou doof EN blind voor de trouwe spelers?? ze maken het alleen voor hun zelf.
  Als ze nu minder tijd aan deze troep besteden en meer tijd om de fouten/bugs eruit te halen VOOR ze iets verkopen, maken ze veel meer mensen blij mee.
  (en niet te spreken van het feit dat iedereen op die 2 uitbreidingspakketten zit te wachten.

 4. Echt hoor! die af en toe 3#*(&#@)(*# ! mensen van EA denken: OOO we willen meer mensen op onze facebook pagina, dus we zorgen voor een Super Secret Surprise en dan denkt lekker iedereen dat er een EP ofzo aangekondigd word! EN dan DIT!!

  Sorry, ben n beetje boos 😛

 5. Facebook moet er een knop bij krijgen… je hebt al een leuk
  Nu nog een Niet leuk… Ik denk dat Sims dan een heleboel niet leuk krijgt

 6. Nou, ik geloof dat we al heel wat teleurstellingen van EA te verwerken hebben gehad maar dit is wel heel erg stom.
  En op die barkrukken en koektrommel na begint mijn hartje ook niet echt sneller te kloppen van die set ;(

 7. Kunnen jullie niet lezen? Er stond duidelijk dat de “surprise” verplaatst was naar 5 april, maar dat ze vandaag toch iets bekend gingen maken. Dat hebben ze gedaan.

  1. We kunnen wel lezen…
   Mogen fansites geen screens meer posten van jou?
   Wij (alle fansites) weten echt wel dat het verplaatst is.

   1. Daar heb ik het niet over. Ik heb het tegen de mensen die reageren. Die zijn vreselijk boos en teleurgesteld terwijl EA duidelijk heeft aangekondigd dat de surprise verplaatst was. Wees blij dat ze nog iets aankondigen, in plaats van alles te verplaatsen naar 5 april.

 8. Ja maar de kans is groot dat 1 van die zogenaamde super surprise van 5 april deze stomme (en waarschijnlijk belachelijk dure) keuken is.

 9. Ugh daarom haat ik EA soms ook. Elke keer sets uitbrengen die enorm (overdreven) duur zijn. Ze moeten eerst eens werken aan de bugs (van bijv. xbox 360) en BETERE EPS uitbrengen (reden wrm ik nu ook sims2 speel, betere eps, less bugs)

 10. Beetje tegenvaller weer. Er waarschuwde al mensen dat we niet”TE GROOT” moesten denken met z’n allen. Dus niet meteen aan de nieuwe EP’s. Maar dit is toch wel heel zuur.
  Niet iedereen, sterker nog, de meeste van alle simmers kopen nooit iets in de store aangezien er een triljoen sites zijn die nog mooiere dingen gratis te download aanbieden. Ze hebben het allemaal iets te groot weer aangekondigd. Zo geloofd niemand ze meer als ze weer eens met een grote verrassing komen. (Hoop stiekem dat dit een 1 april grap is en ze morgen echt met een grote verrassing komen)

 11. Verwachten we NIET iets groots, maar wel iets leuks, omdat het een ‘surprise’ is. KRIJGEN WE STOMME SETS VOOR DE STORE. Het lijkt me nu eigenlijk een beetje onmogelijk dat dat onze surprise is. OF het is een grap. OF het is geen surprise en gewoon een mensenlokkertje. TSSS….

 12. Ik wil niet al te vervelend zijn maar ik had al gezegd dat het niet perse een aankondiging hoefde te zijn voor een uitbreiding of een accessoires pakket. Weliswaar maakt EA een foutje door een Super Surprise aan te kondigen en dan met wat Store sets te komen maar we hebben onszelf als fans ook lopen ‘opfokken’ door steeds overal te zeggen dat er een officiële aankondiging van EP4 of EP 5 komt.

  Enfin: nu maar wachtten tot 5 april.

 13. @Jolly en marco

  Ik wist dat het vandaag pas 1 april zou zijn. Maar veel grappen worden al een week van te voren gemakt om dan op 1 april te kunnen zeggen dat het een grap was 😉 Dus het HAD gekunt.
  @ Hiki
  Dat bedoelde ik dus met sommigen mensen die al hadden gezegd niet te groot te denken. Maar tussen niet te groot denken en store Items zit een heel groot open gat.
  We wachten 5 april maar even af.

 14. ppfff ik kan nog steeds geen simpoints kopen

  ik krijg onder mijn visa gegevens niet meer de button versturen

  erg balen allemaal weer (bugs bugs bugs)

 15. Het laat wel op zich wachten, normaal is het al te verkrijgen.
  Cindy kijk eens op de site van EA nederland daar kan je via e-direct ook simspoints kopen.
  Zo doe ik het altijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *