Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen review op Gamersnet

De Sims: Middeleeuwen is niet, zoals je wellicht zou verwachten, De Sims 3 met allerlei Middeleeuwse spulletjes erin, maar juist een heel ander type spel. Het aspect van een huis of kasteel (ver)bouwen is nauwelijks aanwezig en veel verder dan wat meubeltjes, behangetjes en vloertegels gaat het op dat gebied dan ook niet. Daar staat tegenover dat het questen erg leuk is, met name vanwege de humor die in de verhaallijnen zit verwerkt. De humor en de charme van deze game zorgen ervoor dat het spel erg lang leuk blijft, ondanks de aanwezig minpuntjes.

| Gamersnet: De Sims Middeleeuwen review |

Met dank aan jpelgrom voor de tip!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>