De Sims Middeleeuwen krijgt een 7,6 van Gamez.nl

De Sims Middeleeuwen is een goed doordachte game die probeert de stoffigheid van het klassieke Sims-genre af te blazen. Met tien nieuwe personages met elk unieke eigenschappen, een vette setting en grappige gebeurtenissen lukt dat zeker, maar tot een bepaalde hoogte. Hoewel deze nieuwe gameplay veel meer richting geeft, moet je daar wel van houden. Het ouderwetse zorgen voor je sims door op hun behoeftes te letten en ze naar hun werk te sturen is er nauwelijks meer bij en ook nieuwe huizen bouwen heeft plaats moeten maken voor pre-made kastelen en kloosters. Toch zal de Sims Middeleeuwen met een flinke dosis humor, veel vernieuwende spelmogelijkheden en een hele hoop kostuums de meeste fans van het genre zeker lang zoet houden. Lang leve de koning!

| Gamez: De Sims Middeleeuwen review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. ik heb het eigenlijk wel een beetje gehad met die ‘reviews’ van al die mensen =,= wat je zelf vindt is het belangerijkste toch?

    1. Ja, maar wat nu als je het spel gekocht hebt en het geen bal aan vindt? Het nut van reviews is dat je kunt lezen wat het is en hoe anderen het vinden, zodat je zelf een conclusie kunt trekken of je het gaat kopen of niet.

  2. ik heb het gekocht meten toen het uitkwam en ben er druk mee bezig geweest (ben ook best ver) in elk spel zijn er plus en min punten maar als je van opdrachtenspellen houdt is dit je game alleen wel erg jammer dat het een beetje dezelfde queesten zijn ook al heb je een extra slotje open je moet dan helemaal opnieuw beginnen maar wel super mooi gemaakt ik vind het een leuk spel alleen jammer dat er geen cheats zijn voor honger en energie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *