Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Officiële Nederlandse aankondiging De Sims 3 Levensweg en Logo

De Sims 3 Levensweg LogoWij kregen zojuist deze email binnen van EA Nederland. In deze email stond het logo (klik erop voor de grote versie) en de officiële aankondiging, die je hier beneden kan lezen:

De Nederlandse trailer zullen we waarschijnlijk later vanmiddag ontvangen. De Engelse officiële trailer kan je hier bekijken.

DE SIMS HALEN ALLES UIT HET LEVEN IN HET UITBREIDINGSPAKKET DE SIMS 3 GENERATIES VAN EA

Het nieuwste uitbreidingspakket van De Sims 3 brengt nieuwe activiteiten, mijlpalen, drama en manieren om je Sims creatief op te groeien van kind tot volwassene

SCHIPHOL-RIJK 5 april 2011 Haal het onderste uit de kan van de verschillende levensstadia en geniet van de mooiste momenten uit het leven. Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket* De Sims 3 Levensweg op dit moment ontwikkeld wordt en in de lente overal ter wereld in de winkels zal liggen. Spelers kunnen de meest memorabele momenten uit de kindertijd en tienerjaren en het volwassen leven beleven in dit nieuwe uitbreidingspakket van De Sims 3, de meest verkochte PC-game van 2009**.

De Sims Levensweg bevat nieuwe onderdelen en functies, waar onze community al jaren naar vraagt, waaronder stapelbedden, uitgebreide bruiloften, midlifecrisissen en meer,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van The Sims Studio bij EA. “Stel je voor dat je een geintje uit kunt halen met de toiletpot van een van je vrienden, of dat je je denkbeeldige vriend tot een echte Sim kunt transformeren, een vrijgezellenfeestje kunt organiseren en dat je Sim daar jaren later nog eens fijn aan terug kan denken.”

Van nieuwe feestelijkheden tot dramatische wendingen in het leven, met De Sims 3 Levensweg kunnen spelers de karakters van hun Sims creatief tot uitdrukking laten komen. Spelers kunnen alle mooie levensmomenten tijdens het spelen vastleggen met camera’s en deze herinneringen van hun Sims uploaden en delen via www,desims3.nl of .be en Facebook** via het nieuwe geheugensysteem. Spelers beginnen in de fantasierijke kindertijd, waarin ze hun Sims naar balletles kunnen sturen, kattenkwaad uit kunnen laten halen met denkbeeldige vriendjes of los kunnen laten gaan in een van de drie verschillende boomhutten, die vormgegeven zijn als ruimteraket, houten hutje of prinsessenpaleis. Daarna kunnen spelers zich in de dramatische tienertijd storten. Ze kunnen hun puberale Sims toiletpotten op laten blazen, een verfdouche laten veroorzaken of belletje laten trekken, koning of koningin van het schoolbal laten worden, of juist niet op komen dagen op het schoolbal en een wild feest in het ouderlijk huis laten geven. Er zijn nog meer creatieve mogelijkheden door de gloednieuwe scheikundeset, waar voorzichtig mee omgegaan dient te worden, anders kunnen je Sims in het geestenrijk terecht komen. Spelers mogen als volwassen Sims heerlijk hun eigen gang gaan. Ze kunnen een vrijgezellenfeest of uitbundige bruiloft organiseren en een midlifecrisis doormaken waarin ze hun kapsel, stijl en meer aan kunnen passen. Door alle nieuwe mogelijkheden en activiteiten zullen de leventjes van je Sims in De Sims 3 Levensweg nog interessanter worden.

Bezoek www.desims3.nl of .be voor meer informatie over De Sims 3 Levensweg of De Sims 3De Sims 3 Levensweg is ontwikkeld door The Sims Studio voor PC/Mac. De game is door de PEGI als 12+ beoordeeld. Sluit je ook aan bij de communities van De Sims 3 op Hyves (http://desims.hyves.nl) of Netlog (http://nl.netlog.com/desims) om je bij andere fans te voegen.

18 gedachtes over “Officiële Nederlandse aankondiging De Sims 3 Levensweg en Logo”

 1. Remco

  In oktober komt het 5e uitbreidingspakket en daartussen moet nog een accesoirespakket zitten dus ongeveer dit:
  – Sims 3 Levensweg in juni 2011
  – Accesoirespakket in augustus 2011
  – Sims 3 Huisdieren in oktober 2011
  – Accesoirespakket in december 2011

 2. twistertje

  weer geen dieren erg jammer ze zouden echt iets met dieren moeten doen oa een dieren tuin kunnen bouwen of een boerderij waar je ook kan paardrijden
  honden training met katten knuffelen
  een dieren winkel met reptielen

  wat ook erg leuk zou zijn is de sims die kunnen toveren net zoiets als in the sims abracadabra een soort the sims:harry potten en dat je je eigen verhaal kunt maken

  wan trouwen kon je eerst ook ook al zie je nu ietsjes meer
  kinderen die ruzie maken kon je eerst ook
  ik ga de game niet kopen helaas maar toch leuk dat ze wel weer voor de mensen die het spel wel leuk vnden toch nog iets hebben ik wil nog even een ding kwijt

  THE SIMS 3 RULES !!!!!!!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>