Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Officiële Nederlandse box-art en logo van De Sims 3 Levensweg

De officiële Nederlandse box-art en logo van De Sims 3 Levensweg, de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3, hebben wij inmiddels ook binnen. De box-art en logo waren al bekend in andere talen, en nu ook in het Nederlands.

6 gedachtes over “Officiële Nederlandse box-art en logo van De Sims 3 Levensweg”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>