Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Producer Ryan Vaughan over De Sims 3 Levensweg

De nieuwe stroom aan nieuws gaat weer van start. Computer and Videogames, een Engelstalige website, heeft een interview online gezet waarin producer Ryan Vaughan verteld over de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3.

Bij dit interview zaten ook nog twee nieuwe screenshots. Er worden in dit interview, zoals gewoonlijk, geen spectaculaire nieuwe dingen onthuld die we nog niet wisten van de uitbreiding.

The expansion takes you through the different periods of a Sim’s life, how is each period differentiated from the next?

The great thing about The Sims 3 is that you as a player get to tell the story, so it’s really up to you how you want to differentiate your Sims’ years. With that being said, we geared some of our new features to represent a few specific themes for each life phase.

For Children, it’s all about imagination and make believe. For Teens, it’s about those moody, rebelious years you face as you grow up. As a Young Adult and Adult, we have a bunch of new features and content that focus on your Sims’ relationships with others; from getting married to having children of their own. Elders get to enjoy their time reminiscing about the golden years and the joys of watching their grandchildren grow up.

| Computer and Videgames: Q&A with Ryan Vaughan |

12 gedachtes over “Producer Ryan Vaughan over De Sims 3 Levensweg”

  1. hiki

   Tja we maken zelf het nieuws niet en Middeleeuwen was even hot hier en ook Sims 3 N3DS een beetje.. Nu zal dat inderdaad wel veel minder worden en weer lekker veel Sims 3 nieuws op Sims 3 Nieuws. πŸ˜‰

 1. lizzieee

  Fweeeeh… ik dacht dat omdat de sims middeleeuwen er nu is er geen sims 3 meer zou komen en daar bedoel ik mee geen uitbereidingspakketten meer !
  Maar in Amerika zijn er ook al de sims 3 sprookjes en de sims 3 huisdieren dus ik ben echt heeeeel blij dat er nog uitbereidingpakketten komen YESSSS !!

 2. TheLittleSimGirlAlisha

  Ik kan echt niet wachten,Ik heb al mijn zakgeld bij elkaar gedaan en kan er makkelijk( gelukkig een kopen) PS Middeleeuwen trekt mij echter niet aan vele die de game hebben klagen er over ik citeerde het volgende van youtube.nl : LottjeVherm: Middeleeuwe is gewoon nie het zelfde als de gewonen game ik heb hem zelf.

  Een vriendin heeft de game ook en zij is er wel helemaal weg van dus ik denk dat het aan de smaken licht in iedergeval succes met het kopen en lif your live!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>