Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen Prima Guide binnen

Sneller dan verwacht heb ik de officiële De Sims Medieval Guide van Prima Games binnen gekregen via Bol.com. De guide is 288 pagina’s dik en staat boordevol informatie over het spel. De guide is er echter alleen in het Engels.

In de Klik hier om verder te lezen…. vind je wat willekeurige foto’s van de Prima Guide, er zitten ook 5 pagina met blooper screens bij die ik wel leuk vond om al eerste te laten zien. Op de rest van de foto’s zie je ook de inhoudsopgave zodat je snel kunt zien wat er zoal behandeld word.

Vaak gebruik ik deze guides (ik heb ze van De Sims 3 ook allemaal) pas als ik iets niet snap of iets wil opzoeken.

7 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen Prima Guide binnen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>