Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Een 4+ voor De Sims 3 Nintendo 3DS

De Sims 3 voor de Nintendo 3DS is een te makkelijke overzetting van de PC- en consoleversies. De unieke mogelijkheden van Nintendo’s nieuwste handheld worden nergens op een goede manier gebruikt, waardoor de meerwaarde van een 3DS-versie totaal afwezig is. Het managen van je Sim en de verbouwingsmogelijkheden laten eigenlijk als enige zien dat De Sims best een toekomst heeft op de 3DS. Alleen moet er dan is goed worden nagedacht over de ideale opzet voor een draagbare De Sims-game.

Pluspunten:
+ Managen van je Sims is best leuk
+ Verbouwingsopties zijn uitgebreid

Minpunten:
– Te beperkte De Sims-game
– Weinig verschil tussen 2D en 3D
– Geforceerd gebruik van 3DS-functionaliteiten

| Inside Gamer: De Sims 3 N3DS recensie |

2 gedachtes over “Een 4+ voor De Sims 3 Nintendo 3DS”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>