Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Geen weersomstandigheden en dieren in De Sims 3 Levensweg

Producer Ryan Vaughan heeft een interview gegeven aan de Engelstalige Gameplanet en dé vragen beantwoord die bijna alle De Sims fans wel hebben: zullen er weer / weersomstandigheden of dieren in De Sims 3 Levensweg zitten?

En helaas: die zullen er niet in zitten: in De Sims 3 Levensweg ligt het accent op je Sim zelf, wie ze zijn en hoe ze omgaan met elkaar in de verschillende levensfases. Weersomstandigheden passen daar niet echt in, ook huisdieren zullen niet in De Sims 3 Levensweg zitten.

GP: Many fans have been hoping for seasonal/weather effects and pets for the next Sims expansion. Will these be included in Generations? If not, why not?

Vaughan: The Sims 3 Generations focuses on the Sims themselves; who they are and how they interact with each other at different ages. For example, we really wanted the Child age of Sims to be about imagination and make believe; the things that are going on inside their mind, and not necessarily the outside world. Each life phase is defined by how Sims are feeling internally.

| Gameplanet: The Sims Generations: Interview with Ryan Vaughan |

Het kan zo zijn dat het The Sims Team nog niet alles wil vertellen maar voor nu kunnen we de 4 seizoenen wel vergeten in De Sims 3. De rest van het interview is wel interessant om te lezen hoor, daar niet van.

Wat leuke feitjes uit het interview:

– Nieuwe karaktereigenschappen: Nurturing en Rebellious, vrij vertaald is dat Verzorgend en Rebels.
– Videocamera: video’s (door je Sims zelf gemaakt) kunnen uit camera gehaald worden en afgespeeld worden op de TV.
– 4 soorten feestjes: Graduation Parties, Teen Parties, Bachelor/Bachelorette Parties en Wedding Ceremonies. Vrij vertaald:  Afstudeer feesten, Tiener feesten, Vrijgezellen Avond en Trouwerij feest.
– Nieuwe carrière: Day Care, vrij vertaald is dat Kinderopvang baan.

28 gedachtes over “Geen weersomstandigheden en dieren in De Sims 3 Levensweg”

 1. hiki

  Ik zit opeens te denken: zouden ze weersomstandigheden niet in een patch kunnen zetten? Zal wel niet he? Misschien wel regen en sneeuw enzo maar ze zullen wel allerlei activiteiten en interacties etc rondom weer willen maken en een patch is daar niet geschikt voor.

 2. Jeroen Houterman

  Jammer Jammer, maar hij lijkt me nog steeds erg leuk. Eindelijk weer de verschillende levensfasen in het zonnetje. Meestal gaat het er toch om dat je als volwassene zo veel mogelijk bereikt, dus ik vind het wel leuk dat de verschillende levensfasen wat meer in het licht worden gezet.

 3. Snooty

  Ik hoop ook voor de kleuters. Enige wat ze nu kunnen doen is een beetje met blokjes spelen.
  Heb nu een familie met 11 kleuters en dan merk je snel dat ze meer een soort veredelde babies zijn.

 4. lizzieee

  Welke cheat is er voor meer mensen in een huishouden want dat lijkt me echt leuk!
  Alleen wel super dat er in levensweg kinderwagens zitten voor kleuter dat is egt te gappig !
  Maar sneeuw enzoow is ook egt super…
  Maar als er huisdieren komen koop ik hem meteen dat is eigenlijk een ding dat egt ontbreekt ieder kind heeft wel een huisdier en al komt de sims 3 huisdieren kun je lkkr met je hondje en je kinderwagen (met peuter erin) buiten lopen !

 5. Bas

  In het artikel zelf wordt er gesproken over een “Day Care Profession”, dat is de Engelse naam voor de beroepen uit Ambities. Dus misschien moet je ook echt iets DOEN in de kinderopvang?

 6. Simsfan1988

  Ja het lijk me wel leuk als je sims in een kinderopvang kan werken en dat je dan ook werkelijk kan zien wat ze doen, als het weer zo rabbithole beroep is lijkt het me niet echt leuk :s Maar ik ga zeker ook deze uitbreiding kopen 😀 😛

  Ik hoop ook dat de sims 3 huisdieren uit komt want het lijk me wel leuk als je ook paard kan rijden, en dat je met je hond aangelijnd kan lopen over straat 😛

  En weersomstandigheden ik hoop dat ze hier ook een uitbreiding of een patch van maken 😛

 7. marlinde

  Fijn dat er wat meer aandacht aan peuters kinderen etc. wordt besteed, heb normaal de neiging om te cheaten zodat ze volwassene worden.
  en hopelijk is die kinderopvang geen rabbithole, puur omdat ik niet hou van rabbitholes 😛 .

 8. Nouky

  Ik snap echt niet waarom iedereen zeurt over weersomstandigheden. Tuurlijk zou dat te gek zijn! Maar denk eens aan alle nieuwe gameplay die erbij komt met LW: kattenkwaad, vrijgezellenfeesten, veel uitgebreidere bruiloften, en van peuter tot jongvolwassene echt veel meer een levensverhaal vastleggen… Eigenlijk alles waar spelers om vragen (behalve dieren en weersomstandigheden)

 9. Nann

  Als ze die twee punten niet bij Levensweg vinden passen, past het misschien wel bij huisdieren en voegen ze weersomstandigheden en huisdieren nog eens samen.
  Ik zie het al voor me; hond uitlaten in de regen.

 10. levi billen gta6yew

  wat ik bedoelde was dat huisdieren komt en het verbaast me dat er zo vroeg na het gerucht van huisdieren nog een gerucht komt als het waar is komt huisdieren rond october 2011 maar om zekker te zijn maanden op voorhand komen trailers en info over het spel maar begin nog niet te juigen het is een gerucht maar ik heb wel een trailer gezien probeer op youtube de sims 3 huischedieren dag

 11. Rianne

  Ik heb de sims3 levensweg al 🙂
  Ik kan nergens die van een daycare/kinderopvang vinden,
  Maar het is een leuke uitbreidinspakket. dit is echt voor alle leeftijden 🙂 Maar ik kan niet wachten tot
  accoiarsespaket: buurtleven
  en Uitbreindingspakket: Beestenboel
  Uitkomen met dieren lijkt me echt het leukste maar ik wil ook wel dat er iest uitkomt met weeromstadighen zoals regen storm sneeuw want het isaltijd zonnig enzo 🙂 anders chek http://www.thesims3.com

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>