Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

All Time Low met ‘Time Bomb’ in De Sims 3 Levensweg

https://youtu.be/JXNKXbDk9zU

De muziek die je kunt horen in de aankondigings trailer van De Sims 3 Levensweg is van de band All Time Low en het nummer heet Time Bomb. Dit is de originele versie en in de Klik hier om verder te lezen…. vind je de Simlish versie.

11 gedachtes over “All Time Low met ‘Time Bomb’ in De Sims 3 Levensweg”

 1. Bakie

  Ja inderdaad, mee eens! Het is inderdaad allemaal hetzelfde πŸ˜‰ Laat ze de volgende keer maar Di-rect ofzo een liedje voor ze maken. Die klinken nu met de nieuwe formatie een stuk beter dan dit πŸ˜›

 2. joshca

  Ik vind de muziek op prima passen bij de sims3 hoor. Ze moeten het vooral zo laten, geen experimentjes met di-rekt e.d. 3e rangs bandjes….:)
  En het is een amerikaansspel dusss wel een beetje logisch dat de muziek ook van hun komt toch? Als t nederlands was zou ik ookwel nederlandse muziek willen hoor en beslist geen amerikaans ofzo.
  Ben wel blij dat wij eindelijk met de babies in de buggy op pad kunnen en vooral…..DAYCARE-kinderopvang! Eindelijk geen gedoe meer met die stomme oppas die toch niet goed zorgen voor de babies. Hoewel wij niet weten als je de kindjes echt naar de opvang kunt brengen of dat er alleen maar een rabbit-hole opvang is….?

 3. Bakie

  Esmee Denthers is anders ook Nederlands en zit ook in de Sims. Ik ben inderdaad ook niet voor Nederlandse muziek in de Sims. Maar Nederland heeft zeker goede bands met goede Engelstalige liedjes die erin zouden passen. Desnoods pak je Moss, Handsome Poets of Moke ofzo.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>