Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

Een 7 voor De Sims Middeleeuwen

Dat de makers duidelijk hebben gekozen voor een bepaalde invalshoek is daarom best te begrijpen. Helemaal als je een De Sim-speler bent die liever wat sturing krijgt en graag missies oplost. Want voor die spelers is de Sims Middeleeuwen een geweldige game die je op een zeer komische manier alle facetten van het leven in de Middeleeuwen voorschotelt. Echter, voor diegenen die liever de vrijheid krijgen om te doen en laten wat ze willen, is de game verre van ideaal. Het ontbreken van een bouw-optie en de constante druk die je voelt om de quests op te lossen zijn daar de grootste boosdoeners van. Zelfs de camera is niet volledig vrij te roteren en dat zorgt zo nu en dan voor de nodige frustratie. De game zal dus niet voor iedere fan een welkome afwisseling zijn, maar dat neemt niet weg dat de Sims Middeleeuwen zonder meer een originele aanvulling op de reeks is.

| Gamer NL: De Sims Middeleeuwen review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>