Gameplanet: geen weer en dieren in Levensweg artikel is vertaald

Enkele dagen geleden is er een interview verschenen met producer Ryan Vaughan over De Sims Levensweg. Fransor heeft dit interview vertaald en je vind de vertaling op ons De Sims 3 Levensweg forum. Je zult in de forumpost eerst de Engelse versie vinden en er meteen onderaan onze vertaling naar het Nederlands.

GP: Veel fans hopen op seizoenen, weerseffecten en dieren in de nieuwe Sims uitbreiding. Wat zit hiervan in Levensweg en wat niet?

Vaughan: De Sims 3 Levensweg focust op de Sims zelf; hoe ze zijn en hoe ze met elkaar omgaan op verschillende leeftijd. Bijvoorbeeld, we wilden de Kind fase echt laten draaien om fantasie en geloven; de dingen die gebeuren in hun hoofd en die niet echt hoeven te bestaan. Elke levensfase wordt bepaald door het gevoel dat de Sims van binnen hebben.

| Gameplanet: geen weer en dieren in Levensweg (Vertaald!) |