Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen: een sfeervolle aanrader

Wanneer je De Sims Middeleeuwen opstart, pakt de sfeer van de game je meteen. De muziek, de gebouwen, de aankleding en kostuums, alles klopt gewoon. Het past precies bij de fantasievolle versie van de Middeleeuwen waar gamesuitgever Electronic Arts voor gekozen heeft. Helemaal zonder foutjes is de game niet, maar het smaakt wel naar meer, veel meer. Wellicht een volgende geschiedenisversie van De Sims over de Egyptenaren of de Romeinen?

| De Telegraaf: Review: De Sims Middeleeuwen (pc) |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>