Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg onderscheidingen op officiële De Sims 3 site

Op de officiële De Sims 3 site zijn voor De Sims 3 Levensweg nieuwe onderscheidingen online gekomen die alles te maken hebben met het nieuwe herinneringen systeem dat straks in het spel zullen zitten.

| Onderscheidingen |

12 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg onderscheidingen op officiële De Sims 3 site”

 1. hiki

  Waarschijnlijk ook met de officiële De Sims 3 site anders waren deze er niet op gezet 🙂

  Plaatjes aangepast: ik moet nooit iets effe snel online zetten en dan offline gaan zonder effe goed te kijken of alles klopt.

  1. hiki

   Al deze nieuwe activiteiten, vieringen en drama zijn makkelijker te onthouden met een nieuw herinneringen systeem dat al je belangrijke momenten bijhoudt en die je ook kan delen op je Facebook of je eigen Sims pagina!

   Uit de officiële aankondiging

  1. hiki

   Het zal niet helemaal hetzelfde zijn denk ik. Wat me wel opvalt is dat de hoogste onderscheiding voor 200 gedeelde herinneringen is. Die heb je natuurlijk zo. Dus hoe het precies zit is iets waarover we nog wel de details gaan horen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>