Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

De Sims 3 Levensweg presentatie in Duitsland

Dinsdag 12 april 2011 zal er in München – Duitsland een presentatie worden gehouden van De Sims 3: Levensweg. Enkele Duitse De Sims fansites zullen daarbij aanwezig zijn. Via Twitter had ik gehoord dat er ook een producer uit Amerika overkomt. Dus er zullen wel veel leuke nieuwe details bekend worden en vast ook wat nieuw beeldmateriaal.

We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes rond de vierde uitbreiding voor De Sims 3 zodra die online komen.

[UPDATE] Inmiddels is bekend geworden dat er een embargo ligt op de informatie van de presentatie van De Sims 3 Levensweg van vandaag. Wanneer er wel info online mag worden gezet is niet helemaal duidelijk.

21 gedachtes over “De Sims 3 Levensweg presentatie in Duitsland”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>