Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

De Sims Middeleeuwen review op Negs

Net zoals de vorige Sims-games, zal je De Sims Middeleeuwen nog lang spelen zonder dat het gaat vervelen. Maar de nieuwe gameplay-elementen en de verandering van tijdperk, geven je niet het gevoel alsof je een totaal ander spel speelt. De kleine toevoegingen zijn leuk en geven net dat beetje extra aan een formule die al ruim tien jaar vrijwel onveranderd is.

Ik heb me echt kostelijk vermaakt met het spelen van deze game. Het was echt weer zo’n spel waarbij ik iedere keer zei: “nog heel even”, en ondertussen was ik weer een paar uur verder. Het is heel lang geleden dat een spel dat effect op me had en daarom krijgt De Sims: Middeleeuwen van mij een dikke Approved stempel.

| Negs: De Sims Middeleeuwen review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>