Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Hard oordeel over De Sims 3 N3DS

The Sims 3D is een wanproduct. Het grafisch design is om te huilen, de touchscreen besturing is te onnauwkeurig en de gameplay herhaalt zich constant in al zijn saaie facetten. De merkwaardige bug van het terug in de tijd reizen is geen reclame voor de testafdeling van EA. Het beste punt van The Sims 3D is de Nederlandse vertaling en de mogelijkheden om een unieke Sim te creëren. The Sims 3D had in deze vorm nooit op de Nintendo 3DS mogen verschijnen. Wat je als gamer voorgeschoteld krijgt, kan nauwelijks een volwaardig spel genoemd worden. Enkele maanden extra aan ontwikkelingstijd had zeker geen kwaad gekund.

N1 score: 3

| N1ntendo: The Sims 3D |

Met dank aan Michiel voor de tip!

7 gedachtes over “Hard oordeel over De Sims 3 N3DS”

  1. Gtaboy107

    Nou ja Hiki, het is ook meer dan terecht. Zelfs de DS versie is nog beter dan deze versie. Hier moet je gewoon echt heel veel wachten en de behoeftes gaan snel omlaag, alles gaat snel omlaag en het is gewoon niet te spelen.

  2. Snooty

    Ik snap het wel; Spel moest natuurlijk klaar zijn bij de lancering van de 3DS en konden het niet goed testen. Zelfde gebeurt trouwens ook met de pc uitbreidings pakketten. Een keiharde release datum of het nu af is of niet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>