Sims Nieuws: The Sims Medieval Review

It was clear that it was coming, but now the time has come. We have written our review for The Sims Medieval! The game has been in the spotlights for the past few months. Nobody could have missed it on Simsnieuws. But is it really worth it? Read it in our Review.

The Sims Medieval is a typical Sims game, with an enormous Medieval theme. The Quests of the game add an important element, for the very first time you’ve got a purpose in the game. A disadvantages is that with every ‘new’ Ambition the same Quests return (when you place the same buildings),this makes the game somewhat monotonous and boring, doing the same Quest over and over isn’t a challenge.

| Sims Nieuws: The Sims Medieval Review|

3 reacties

  1. Als er niets bijstaat zoals hier kan je er wel vanuit gaan dat het 8 van 10 is. En met die score ben ik het helemaal eens.

  2. We zijn een Nederlandse site, dus we houden ook de Nederlandse cijfers aan. Zodoende inderdaad 8 uit 10 🙂 Maar zal het even verduidelijken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *