Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Xelles naar Londen voor presentatie De Sims 3 Levensweg / Generations

Donderdag 14 april 2011, en dat is overmorgen al, zal Xelles samen met Jordy van Sunset Valley Times en Anita – community manager van EA Benelux -, naar Londen vliegen voor een presentatie van De Sims 3 Levensweg.

De Sims 3 Levensweg kan dan ook gespeeld worden en na de speelsessie kunnen er vragen gesteld worden. Ik denk aan een producer van het The Sims Team.

De laatste details worden nu geregeld: bijvoorbeeld of Xelles mag tweeten vanaf het event in Londen en of er foto’s – screens of video’s gemaakt mogen worden. Waarschijnlijk weten we dat snel. Er zijn trouwens ook enkele Engelse De Sims fansites aanwezig op deze presentatie.

Het wordt in ieder geval vast weer een spannende en leuke dag en Xelles zal wel snel een leuk verslag maken. Hopelijk met veel sappige details over deze vierde uitbreiding voor De Sims 3 die op 2 juni 2011 in de winkels zal liggen.

Mocht je vragen hebben over De Sims 3 Levensweg dan kun je die stellen op ons forum: Xelles gaat dan proberen jullie vragen beantwoord te krijgen.

| Xelles naar Londen: stel je vragen over De Sims 3 Levensweg |

Helaas kunnen we alleen vragen accepteren op ons forum vandaar dat reageren uitgeschakeld is voor dit bericht. Zo houden we de vragen overzichtelijk bij elkaar en hoeven we niet van allerlei plekken de vragen te verzamelen.