Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Welkom bij het Sims Nieuws team: AnSjJ2

2 maanden geleden is AnSjJ2 bij ons als moderator begonnen en na 2 maanden proefgedraaid te hebben hebben we haar uitgenodigd om bij ons team te komen.

Ze zal voornamelijk op ons forum als moderator aan het werk gaan en ze heeft van ons, al vanaf dag 1, de ‘instructie’ meegekregen om streng te modereren. En dat gaat AnSjJ2 erg goed af en we zijn blij dat ze nu als teamlid mee wil werken aan Sims Nieuws.

Wil je meer weten over AnSjJ2 dan kun je terecht op onze teamleden pagina of op ons forum.

Welkom bij het team!

Hiki, Xelles, Kyta, I_mJimmy, Snateraar, TenerifeTerreur, Fransor, Nina, Zemm en Bakie.

21 gedachtes over “Welkom bij het Sims Nieuws team: AnSjJ2”

  1. wejki

    Gefeliciteerd en veel plezier, en net even je stukje gelezen. Weer een vrouw in ICT super! en je hebt daardoor een groot voordeel bij stage’s. Bedrijven willen meer vrouwelijke ict’ers. Ik kan het weten, tot grote frustratie van mijn mede leerlingen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>