Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg

Xelles vandaag in Londen voor De Sims 3 Levensweg

Zoals jullie in dit bericht op onze site al hadden kunnen lezen zit Xelles vandaag in Londen voor een presentatie van De Sims 3 Levensweg. Hij heeft alle vragen meegenomen die jullie gesteld hebben op ons forum en hopelijk kan hij op veel van die vragen een antwoord krijgen.

Of Xelles informatie naar buiten mag brengen tijdens de presentatie weten we niet, maar als hij dat doet zal dat gebeuren via onze Sims Nieuws Twitter. Later deze week zal in ieder geval zijn verslag van de trip online komen, vast met leuke details over De Sims 3 levensweg.

33 gedachtes over “Xelles vandaag in Londen voor De Sims 3 Levensweg”

 1. Bakie

  Misschien dat hij in dit topicje ook wat leuke nieuwe dingen alvast kan zetten. Zoals de prammende vraag van iedereen of er toch een nieuwe stad komt, ondanks het bericht van de Duitse site.

 2. joshca

  Ik heb begrepen dat de mensen die naar de presentatie zijn geweest pas a.s. dinsdag aan hun fans mogen vertellen wat zij daar allemaal hebben gezien/gedaan klopt dat?
  (T zal mij niet verbazen hoor lijkt mij typisch een kinderachtige ea streek!)

 3. alexie

  ^ zon reactie is op EA niet noodzakelijk nu.

  Iedereen die op de presentatie mag komen mag al blij wezen, als EA dan vraag om even te wachten met uitbrengen van info is toch ook begrijpelijk?

  Maar ben benieuwd wat voor leuke feiten er naar buiten gaan komen.

 4. hiki

  2 berichten van Xelles op zijn eigen Twitter:

  13.55 uur: Zojuist presentatie gehad. Behoorlijk onder de indruk, toffer dan ik verwacht had eigenlijk. Nu spelen!

  15.26 uur: Mag helaas niks over de game zeggen tot dinsdag. Maar zeg wel gewoon dat er veel gave nieuwe interacties zijn, vooral voor kids/teens πŸ˜€

  πŸ˜€ spannend πŸ˜›

 5. Yuri

  Ja juist tis deze fans die ervoor zorgen dat ea door kan gaan met hun flauwe onzin. De fans beseffen niet hoe veel macht zij hebben. Als wij het spel niet kopen zijn ze nergens bij ea dus het is in hun eigen belang dat zij de fans goed houden door hen o.a. uit de nodigen voor een voorproefje. Ik vind het onzin dat je dan weer een hele week moet wachten omdat aan de andere fans die er niet waren, door te geven. En waarom??? Denk ff na.
  T was ook tzelfde met die kermis om de aankondiging van generations. Een hele circus erom heen en dat terwijl zij zelf eerder al beelden hebben laten “uitlekken” natuurlijk gaan ze zeggen dat zij het niet hebben gedaan maar als je een beetje nadenkt dan weet je wel beter!)En toen hadden ze ook die hele lieve en gehoorzame fansites gevraagd om de beelden te verwijderen….BELACHELIJK. Ben blij dat niet alle sites dat gedaan hebben.
  Ach jaa ze doen maar hoor. Ik weet nog steeds niet als ik deze uitbreiding koop, ben ea echt een beetje spuuuug zat!!

  1. Snooty

   Ja Yuri, dat is nou marketing.
   Vind het wel wat vreemd dat Simprograms een exclusief plaatje van Generations krijgt terwijl die juist die trailer als vrijwel enige Engelse fansite op hun site hadden gezet.

   Dat doen ze natuurlijk omdat zij nu extreem veel bezoekers krijgen maar is wel zo krom als een banaan.

  2. hiki

   @ Yuri Ik kan je verzekeren dat we aan EA Nederland, Γ³Γ³k op hun kantoor toen wij er waren, het hele gedoe rondom de ‘gelekte’ trailers (die NL fansites allemaal moesten weghalen terwijl de rest van de fansites ze liet staan) besproken is. En ik heb daar ook gezegd dat het allemaal erg vreemd is, het lijkt me niet verstandig te herhalen wat de reactie van EA NL was. Dat was allemaal vertrouwelijk, maar die reactie heeft wel een boel duidelijk gemaakt.

   Dus ‘gehoorzaam aan EA’ zijn we zeker niet, maar we hebben andere kanalen om met EA te communiceren. Dat is vaak effectiever dan ‘klagen’ op onze homepage, maar ook bij ons vind je vaak kritische punten wat betreft EA.

   Verder over afspraken / embargo: dat gebeurt wel meer en als we niet akkoord zouden gaan komen we er niet in bij presentaties. Natuurlijk is zo een embargo jammer maar het hoort er (vaak) gewoon bij. Als Sims Nieuws willen we onze bezoekers informeren over leuke dingen die eraan komen. Dan is het even geven en nemen wat betreft exclusieve dingen.

   πŸ™‚

   1. Kelvin

    Las ik nou eens een keer dat jullie niet te negatief mochten zijn over het spel en de pakketten, anders werden jullie net meer uitgenodigd? Dat vind ik echt censuur. Zoiezo had ea aan elke fansite moeten vragen of ze de filmpjes wouden weghalen niet enkel aan NL-fansites, veel eerlijker.

    1. hiki

     Nee hoor: we beslissen zelf wat we van uitbreidingen en pakketten vinden. Daar heeft EA NL absoluut niks over te zeggen. Verder vragen ze elke keer of we reacties van leden (positieve en negatieve) willen doorsturen zodat ze er wat mee kunnen als feedback. Alleen vergeten we dat vaak te doen: van Middeleeuwen moeten we dat nog doen, zal dat van het weekend wel doorsturen.

     Sims Nieuws gaat echt niet positief lopen doen over iets slechts.

 6. Marlinde

  Oh, ik ben wel ziek op dinsdag πŸ˜› .
  En ja jongens, ik ben ook ‘Gehoorzaam’ ( vind ik nogal raar, wij hebben er plezier van, maar goed) aan EA πŸ˜› .
  Ik heb er super veel zin in, en dan mag EA doen wat ze wil, want ze zorgen toch mooi voor een goed uitbreidingspakket πŸ™‚

  1. Snooty

   Grappig dat iedereen die honderden bugs uit Nachtleven alweer is vergeten.
   Hoop maar dat ze nu wat meer erop letten en mischien had iemand wel de moed om dit aan te kaarten op de presentatie.

   1. hiki

    Bugs / errors / EA DM / Opstarter problemen en volgende packs & uitbreidingen zijn altijd onderdeel van de vragen tijdens presentatie. Zelf bij Middeleeuwen presentatie was dat zo terwijl Aaron Cohen weinig met De Sims 3 toen te maken had. Verder vind ik je klinken alsof we ‘allemaal’ te bang zijn om kritische vragen te stellen, sorry .. dat heb je echt helemaal mis!

 7. Xelles

  Heb het spel gisteren dus uitgebreid gespeeld. Ik was behoorlijk onder de indruk, maar er zijn ook wel dingen die ik wat minder vond tot nu toe/mis. Maar in die paar uur die ik had kon ik helaas ook niet alles uitproberen natuurlijk. Dinsdag heb ik gewoon een Preview voor jullie dus dan kunnen jullie het uitgebreid lezen.

  In ieder geval dat denkbeeldige vriendje is erg tof, vooral de animaties. Erg schattig πŸ˜€

   1. Xelles

    Ja en ook screenshots. Die mogen dinsdag online. Dus verwacht veel screens, niet alleen van ons natuurlijk πŸ˜‰

    Jordy van SVtimes heeft ook veel gefilmd, inclusief een interview. Dus dat is ook interressant πŸ˜€

 8. Yuri

  Ja ik vind ook dat onze nederlandse sites te veel achter ea aanlopen en maar doen wat zij willen. De andere o.a. engelse sites gaan gewoon hun gang en die worden WEL iedere keer uitgenodigd(heb jij ook zelf geschreven hiki).
  Ik ben het helemaal eens met snooty.
  En ja iedereen moet maar lekker doen wat ze willen hoor.
  Ik probeer niemand te stoppen om het spel te kopen maar ik vind wel dat wij met z’n allen RECHT hebben op een goed spel met zo min mogelijk bugs e.d. en RECHT hebben om te mogen schrijven wat wij willen over deze uitbreiding wanneer wij dat willen want inderdaad het is een vorm van censuur.
  Ik weet niet van anderen maar ik wil niet betalen voor iets dat niet goed is ook al zijn er nog zoooveeel leuke dingen erin, die je misschien nieteens behoorlijk kunt gebruiken(door bugs of omdat jou pc het niet aankan).
  Anyway nogmaals iedereen moet gewoon doen wat zij zelf willen. En @matthieu dit is geen haat, wel kritiek je moet het verschil wel weten. Ea heeft er ook niets aan als iedereen het maar met allens dat zij doen eens is snap je. Over het algemeen ben ik best tevreden met jullie site hoor hiki! Verder ben ik klaar met deze discussie.

 9. Jolly

  Ik heb niet echt veel last van bugs moet ik zeggen. Vind het ontzettend leuk om de sims te spelen en heb ze van deel 3 ook allemaal geinstalleerd.
  Het is ook maar net hoeveel je je eraan irriteert en hoe je er mee omgaat. Een beetje probleem kun je zo oplossen. Waarom al die moeite als je toch zo negatief erover bent? Dan kun je je tijd beter aan iets wat voor jou nuttiger is besteden.

 10. Bartskinu

  Ergens ben ik het wel een beetje met @Yuri eens… maargoed, dat is gewoon marketing. Verder over censuur zal wel niet zijn of wel? En de bugs zijn zeker iritant! Van mij mogen ze best wat langer over een uitbreidingspakket doen en de bugs zijn eruit dan dat ik het spel op mijn bureua heb liggen omdat ik het van de bugs niet kan spelen en moet wachten op een patch van de ‘Sims Studios’.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>